Brag - aplikacija za selfie
U VAZDUHU · tech/web

Ukoliko na društvene mreže odlazite samo kako biste konstatovali koliko ljudi je „lajkovalo“ vaš poslednji objavljen selfie, onda je nova aplikacija pod nazivom „Brag“ baš ono što vam je potrebno. Osmišljena je kako biste svoje nove fotografije, na koje ste toliko ponosni, mogli da podelite sa svojim prijateljima sa ostalih društvenih mreža, pre svega Twittera i Facebooka.

Za one koji znaju koliko je teško okupiti ljude, podstaknuti ih da uredno „lajkuju“ svaku vašu fotografiju, sa ili bez komentara, ova će aplikacija biti pravi društveni aparat za „regrutovanje“ istomišljenika. Aplikacija je funkcionalna za Android i iPhone telefone, tako da budite bez brige. Postoji oko petnaestak filtera za fotografije i u mnogim segmentima može se poistovetiti sa onim kako funkcioniše Instagram. Prednost je što putem ove aplikacije možete tagovati mnoštvo stvari koje do sada niste mogli, a to znači da će vas drugi lakše pronaći kao i vi njih, upravo zahvaljujući tagovima. Dosta priče, vreme je za jedan selfie, i to kako instalirate ovu sjajnu novu aplikaciju!

Samsung Galaxy A5 Prvi Samsung smartfoni od metala – Galaxy A3 i A5 licnost City Awards 2014: Digitalna ličnost godine Tesla TV Tesla TV: Domaći igrač na tržištu Automatski nacrt Evolucija animacije u video igricama · · · ·