Grad teatar - Julije Cezar
U VAZDUHU · intervju

Glumac Branislav Trifunović ne krije da voli Crnu Goru i da često boravi u njoj. Pored toga što nije preterani ljubitelj velikih gužvi na crnogorskim plažama, kaže da je pronašao jednu u Budvi koju čuva samo za sebe. Njega je posebno oduševilo da se jedan od njegovih prvih filmova, „Pogled s Ajfelovog tornja“ i dalje emituje u budvanskom bioskopu „Cadmus“.

- Prijatelji su mi rekli da su gledali film u Budvi, i ta vest me je posebno obradovala. Iskreno da vam kažem, drago mi je da se i posle više od jedne decenije film gleda i prikazuje. On je imao jednu čudnu i divnu putanju. Čim se toliko dugo gleda i ljudi pričaju o njemu, znači da smo uspeli – kaže Branislav i dodaje:

Pogled sa Ajfelovog tornja je film koji je snimljen za dve nedelje, bez ijednog dinara. Postao je pun pogodak, i to je došlo do srca publike – kaže Branislav za City Magazine Montenegro. Kada smo ga pitali koliko je često u Crnoj Gori, i zamolili ga da nam otkrije svoju omiljenu plažu, imao je zanimljiv odgovor.

– Na crnogorskom primorju sam uglavnom preko leta kada imam predstave, a dođem i kad mi poslovne obaveze to dozvoljavaju. Što se tiče plaža u Crnoj Gori, ima jedna u Budvi, ali ne bih mogao da vam otkrijem o kojoj se radi, jer onda više ne bi bila moja tajna. Volim ipak da se opustim i uživam, daleko od svih. To je plaža koja odoleva i dalje masovnoj posećenosti, i tamo pronalazim svoj mir – kaže srpski glumac.

Na pitanje šta najviše voli da jede kad dođe u Crnu Goru, kaže da nije preterani gurman, i da uživa u svim lokalnim specijalitetima.

– Kad je Crna Gora u pitanju, volim sve i sve mi se dopada. S druge strane, znam nekoliko odličnih restorana u koje odlazim godinama, tako da nema greške. Idem tamo gde se dobro jede – kaže Branislav, i za kraj razgovora priznaje da je njegov stariji kolega Milutin Mima Karadžić pravi promoter Budve.

– Budva je odradila sjajan marketinški posao i mnogi su čuli za Crnu Goru zahvaljujući serijama koje su dole snimljene. S druge strane, tu je i Mima koji je to pametno sve odradio i na taj način uspeo da promoviše svoj grad – rekao je glumac.

25 Milorad Milinković o svom novom filmu „Patuljci sa naslovnih strana“ FB_IMG_1513623668956 Bojan Marjanović: Da li je sreća to što poznajemo jedni druge? Mila Turajlic headshotcover Mila Turajlić: Subjektivne slike naše prošlosti Marko Milic (foto Aleksandra Solujić) Marko Milić: Majstor savremenog plesa · · ·