1-5c4ff02f38080__700
U VAZDUHU · urban flash

Jedan od najpopularnijih stripskih junaka svih vremena, Spajdermen, predstavljen je na filmu više puta i svako ima svog favorita od glumaca koji su ga tumačili. Sada se izboru za omiljenog Spajdermena ozbiljno priključio i jedan Brazilac.

Naime, iako ne znamo ime ovog gospodina, on je sada već bivši radnik jedne banke u Sao Paulu. Nakon što je dao otkaz, rešio je da se svog poslednjeg radnog dana malo i zabavi. To je učinio tako što je obukao kostim Spajdermena i bio takav tokom celog radnog vremena.

Jedino što bi dodatno povećalo utisak, mada je pitanje da li bi njegovi nadređeni to dozvolili, bilo bi da je sve vreme bio na šalteru. On je poslednji radni dan ipak proveo u statističkom odeljenju, u kancelarijama koje nisu dostupne klijentima. Njegove kolege ludo su se zabavljale, a neko od njih je napisao kako je ovaj čovek izludeo svog šefa.

Za kraj dana, ovaj superheroj je podelio i slatkiše svim kolegama pre nego što se oprostio sa njima. Šta vi kažete, da li podržavate ovakav postupak, ili vam deluje preterano?

420f8bd5-c73b-486f-a178-3214e5691033-stock_ab-8843 Ove uobičajene ciljeve treba da izbegavate u svojoj vezi question-mark-3255140_1280 Iznenađujući saveti jednog uspešnog 80-godišnjaka BeFunky Collage Posao, prijatelji i sport su mu važniji od vas: kako sačuvati vezu? cover www.stocksy.com Iznenađujuće činjenice o snegu koje niste znali · · · ·