Kraljevska porodica u džemperima
U VAZDUHU · urban flash

Navikli smo na to da zimski praznici idu ruku pod ruku sa džemperima diskutabilne lepote. Svako ima pravo da se opusti i da dozvoli sebi da mu bude udobno i lepo, ali morate priznati, redak je prizor da vidite kraljicu Engleske kako nosi ovakav novogodišnji džemper.

Ali, kao što ćete videti u nastavku članka, čak ni Njeno Kraljevsko Visočanstvo, kraljica Elizabeta ne može da odoli džemperima u novogodišnjem fazonu. Verovatno da bi se prepoznalo da je to zaista ona, na džemperu ima krunu.

No, bićemo iskreni. Ovo nisu ljudi za koje mislite da jesu. Ovo su voštane figure iz londonskog muzeja Madame Tussauds. Muzej je dobio ovlašćenje da obuče figure kraljevske porodice u praznične džempere zbog kampanje Save the Children’s Christmas Jumper Day. Kampanja ima za cilj da prikupi novac tako što će ohrabriti svakog da 16. decembra nosi smešan praznični džemper i donira novac da spasi decu. Više o ovom pogledajte ovde . A figure detaljno pregledajte u našoj galeriji.

Save the Children’s Christmas Jumper DayOtvori galeriju
Sa sajta: www.brightsideme.com Ilustracije koje pokazuju kako je Internet promenio naš život jelke Najspektakularnije i najlepše jelke na svetu Poljska reklama Poljska novogodišnja reklama koja je raspametila svet kafa Najbolji pokloni za ljubitelje kafe · ·