hbz-brigitte-macron-gettyimages-682957202-index-1494870369
PULS GRADA · moda

Od klasičnih kaputa sa dvostrukim kopčanjem i jednobojnih marama, pa do uličnog stila uz farmerke i patike, Brižit Makron svakim danom dokazuje da zna šta radi kada je moda u pitanju. Žena novog predsednika Francuske Emanuela Makrona je definitivno postala ikona stila, u šta možete i sami da se uverite pregledom njenih najuspelijih odevnih kombinacija u našoj galeriji.

Posle Karle Bruni, još jedna prva dama Francuske privlači pažnju javnosti svojim modnim stilom. Zajedno sa svojim zgodnim, 24 godine mlađim partnerom, Emanuelom Makronom, ona kontantno krasi strane najeminentnijih časopisa posvećenih modi, lepoti i poznatim ličnostima.

Da li je u pitanju nešto specijalno u vezi nje ili samo ima stila kao i većina Francuskinja, procenite sami na osnovu priloženih fotografija.

Brižit MakronOtvori galeriju
Model Nike Cortez Nike Cortez: Klasičan dizajn koji dominira i nakon četiri decenije pagecover Budite u trendu i na plaži cover Osam modnih filmova kojima se radujemo u 2017. godini cover 10 dijamantskih đinđuva kraljice Elizabete · · ·