Bronde
U VAZDUHU · trend

Ni plavuše ni brinete već – plavobrinete, to je novi trend kada je u pitanju bojenje kose. Ako vam je vaš frizer već napomenuo da postoji novi trend u farbanju kose koji i ombre i sve slične njemu čini propisno neaktuelnim, onda je to svakako ovaj, koji nosi naziv „bronde“. Prilično je sličan onome što ste do sada videli, ali je još efektniji, prirodniji i čini da svaka devojka koja ga nosi izgleda kao upravo doputovala sa egzotičnih ostrva.

Novi trend bojenja kose lansirala je čuvena trendseterka Blake Lively, kada je nedavno na svom Instagramu objavila fotografije na kojima je njena plava kosa otišla ravno u zaborav, a ona je sada ni smeđa ni plavuša već nešto između.

Ove godine je Holivud potpuno oduševljen prirodnim bojama i nijansama kose koje sudeći prema trendovima skoro neće prestati da budu aktuelne.

Ovo je boja koja će idealno stajati svim ženama i devojkama koje se ovog leta vrate sa egzotičnih putovanja i sa gomilom utisaka donesu i preplanuo ten, ali je bronde takođe zahvalna i kada su hladniji dani u pitanju!

Sa ovakvom nijansom kose sve je lako odabrati – i karmin i rumenilo, i sjaj za usne. Ukoliko ste još uvek sumnjičave kako da postignete to savršeno „sunce“ u svojim loknama, pogledajte kako to rade J.Lo, Cara Delevingne, Chrissy Teigen i mnoge druge…

Bronde je nova trendi boja koseOtvori galeriju
Young female is writing notes and planning her schedule. Da li pišete dnevnik? breakfast-690128 Šta jede Y generacija? Yuccie su in Yuccie su „in“ – hipsteri vreme je da se obrijete! Šarene kose u bojama bombona Kosa u pastelnim bojama – izgledajte kao slatkiš ·