Lino Pillows_cover
PULS GRADA · gastro

Nekada smo scenu porodične jutarnje jurnjave gledali samo u američkim filmovima, a danas je to i naša svakodnevnica. U celoj toj žurbi potrebno je naći vremena i za doručak mališana.

Doručak omogućava nesmetan rast i razvoj deteta, kao i akumuliranje energije koja mu je potrebna za period boravka u školi. Žitni jutarnji obrok je lagan, sadrži malo masti i soli, pa ne opterećuje organe za varenje.

Za dobar početak dana, pravi izbor su Podravkini proizvodi na bazi žitarica koji nastaju uz najviše standarde kvaliteta proizvodnje, a čija je receptura obogaćena vitaminima i mineralima. Pored starog dobrog Čokolina, uz koje su odrastale generacije današnjih roditelja, tu je sada i nova Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob, kao i Lino crunch i Lino pillows proizvodi.

Lino asortiman prolazi veliki broj kontrola i pouzdan je izbor za sve roditelje. Uz Lino proizvode, doručak zasigurno ulazi u zbijeni jutarnji raspored, a dan započet uz osmeh medvedića Lina donosi dobru energiju neophodnu za ostatak dana!

Easybox EasyBox: Švedska ideja, domaća hrana džintonikcaj Džin i tonik, ali ne i mamurluk Saint Ten - prijatan žamor i fino gastro okruženje Hotel Saint Ten: Da li ste raspoloženi za branč? cover Ukusne bombone pravo iz 3D štampača · · · ·