Visa i Banca Intesa, Cashless Month
U VAZDUHU · promo

Visa i Banca Intesa obeležile su 25. septembra, početak prvog meseca bezgotovinskih plaćanja u Srbiji koji će posvetiti promovisanju jednostavnih, brzih i sigurnih elektronskih načina plaćanja.

Zajednički projekat kompanije Visa i Banca Intesa nastao je s ciljem da se podigne svest o bezgotovinskim plaćanjima i istaknu prednosti svakodnevne upotrebe kartica, kupovine putem Interneta, kao i plaćanja mobilnim telefonom.

U okviru meseca bezgotovinskih plaćanja, od 5. do 12. oktobra pet javnih ličnosti prihvatiće specijalni zadatak. Naime, glumci Bojan Perić i Tamara Dragičević, novinar Aleksandar Stojanović, blogeri Zoran Torbica i Milan Vučićević imaće vremenski ograničen izazov: da zaborave na keš tokom sedam dana i izvrše što više bezgotovinskih transakcija u okviru limitiranog budžeta.

Učesnici u ovom jedinstvenom izazovu podeliće svoja iskustva na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram), a tom prilikom koristiće takozvane # hashtags: #CashlessMonth, #Visa #BancaIntesa #CashlessQuest.

Kako bi što vernije prikazala koliko lagodnosti bezgotovinsko plaćanje svakodnevno donosi, Visa je kreiirala i poseban video „Go Cashless Everyday“ u kojem će se pojaviti baletski par Katarina i Milan Gromilić. Od prve jutarnje kafe, do noćnog provoda sa prijateljima, bezgotovinski trend ispratiće svaki životni stil, dok brzina, sigurnost i jednostavnost plaćanja korisnicima donose više vremena za uživanje u stvarima koje vole.


Knjaz Miloš Knjaz Miloš: Obnova kulturno-istorijskog spomenika u Aranđelovcu Heineken®: Danijel Krejg kao Bond u reklami „Spektra“ i prvi selfi iz svemira Heineken®: Danijel Krejg kao Bond u reklami „Spektra“ i prvi selfi iz svemira Qatar Airways Uronite u novu avanturu zahvaljujući promociji Qatar Airwaysa Car:Go - Gde želiš da ideš danas? Car: Go – Gde želiš da ideš danas? ·