zlatiborac
U VAZDUHU · promo

Mundijal izaziva veliko uzbuđenje kod navijača, a euforija je uveliko počela! Bilo da utakmice gledaš sa ekipom kod kuće, u kancelariji ili na otvorenom, Zlatiborac će ti upotpuniti doživljaj. Njhov promo tim svakog dana tokom Svetskog prvenstva od vas pravi najbolje domaćine.

Bićeš privilegovan da među prvima probaš Zlatiborac Berlinske kobasice. Ništa ne može da parira tandemu bogatog nemačkog ukusa i domaćinskog srpskog kvaliteta. Berlinska kobasica je već postala šampion kvaliteta na takmičenjima u Nemačkoj i Srbiji. A fudbal, kobasice i pivo, pružiće ti potpuni doživljaj.

Gledanje Svetskog prvenstva uz Zlatiborac može biti ukusnije, sve što je potrebno jeste da se prijaviš na internet stranici Budi domaćin (https://budi-domacin.zlatiborac.com/) budeš kreativan i možda baš ti dobiješ titulu najboljeg domaćina utakmice tokom Svetskog prvenstva.

Zlatiborac je priredio gastronomsko iskustvo za prave domaćine! Kao i uvek, u Zlatiborcu je kvalitet proizvoda na prvom mestu. Majstori koji su se usavršavali godinama i  negovali prefinjen osećaj za pravljenje proizvoda od mesa, primenili su svoja znanja na proizvodnju novih proizvoda, jer kvalitet nema alternativu.

Prijavi se, jer svakog dana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Užicu i Zlatiboru krstari zelena dostavna ekipa, koja će od vas napraviti prave domaćine! Gurmanski obrok je uvek ukusniji kada ga delimo sa velikim društvom.

primer Dechkotzar: Novi printovi On Lemon On Lemon – voće je krivo za sve Maroon 5 i Hyundai FIFA Svetski fudbalski muzej stigao u Rusiju Nada Miletic Nevajda, prezentacija Eucerin: Upoznajte dva lica sunca · · ·