quality 9
U VAZDUHU · promo

CCC Shoes & Bags vas poziva da budete njihova zvezda, da budete CCC Shoes & Bags modni stilista. Da svojim primerom i kombinacijom podstaknete druge da budu deo uspešne CCC Shoes & Bags priče!

Okušajte se u njihovom osmomartovskom konkursu, koji će trajati do 20. marta na zvaničnoj CCC Shoes & Bags Facebook stranici. Sve što treba da uradite je da pošaljete fotografije iz CCC Shoes & Bags radnji sa vašim izborom potpetica, cipela ili možda patika, da uklopite i poneku kvalitetnu torbu, da pokažete i ispričate kako izgleda jedna zvezda. Očekuju vas sjajni pokloni u iznosu od 5.000 RSD za najkreativnije kombinacije. I ne zaboravite, dame zaslužuju da budu zvezde u toku cele godine.

Čekamo vas u našim radnjama.

Burger i Niksicko Tamno Legenda o nastanku Dark brewed burgera MARK4201 Balans+ i ove godine uz učesnike noćne ski trke u organizaciji Gorske službe spasavanja Predstavljanje nove knjige Uroša Petrovića McDonald’s poklonio deci sto knjiga Uroša Petrovića Moja Kravica coko krem2 Moja Kravica čoko krem – prvi čokoladni krem od mleka · · · ·