Beautiful_places_in_Budapest21_cover
KULTURA · fotografija

Ako još niste posetili naše komšije na severu, sada je pravo vreme da to uradite. Fotografije koje vam predstavljamo će vas sigurno uveriti da je prestonica Mađarske definitivno najlepša tokom jeseni.

Njihov autor je Mark Mervai, a inspiraciju za svoju kolekciju slika je pronašao na najneočekivanijem mestu. Naime, on je pre nekog vremena prvi put čuo muziku koja otvara seriju Game of Thrones. Međutim, budući da je bio umoran u tom trenutku,pogrešno je pročitao naslov kompozicije kao Game of Tones. Sutradan se lepo nasmejao sa svojom devojkom na ovu omašku, ali mu se puno svideo taj naslov i smatrao je da je prikladan za njegovu sledeću kolekciju fotografija (termin tone ima specifično značenje za fotografe).

On je objektiv svog foto-aparata okreneu ka rodnoj Budimpešti i zabeležio prelepe nijanse boja kakve samo jesen pruža. U našoj galeriji možete videti rezultate njegovog predanog rada.

Budimpešta je najlepša tokom jeseniOtvori galeriju
pagecoverjesen Jesenja magija širom sveta pagesvadbacover Najbolje svadbene fotografije 2017. BeFunky-CollageG567-1000x499cover Preživeo je smrtonosni ujed dok je pravio umetničko delo Miz0mnOfwK0TrC01b8ZVGL Oni žive u divljini · · · ·