Exit Avantura i guarana
U VAZDUHU · promo

Najveći i najpoznatiji muzički festival u ovom delu Evrope, EXIT, danas otvara vrata za hiljade posetilaca iz celog sveta koji u Novi Sad stižu željni vrhunskog provoda i odlične muzike. Tamo gde je dobar provod stižu i Guarana i Aqua Viva, koji su za posetioce spremili brojna iznenađenja.

Svi ljubitelji EXIT festivala koji posete binu #NoSleepNoviSad powered by Guarana, tokom sva četiri dana festivala, od 20 časova do ponoći, garantovano se neće uspavati jer je za njih energična sova, koja ove godine slavi 20. rođendan, pripremila zabavne aktivacije koje će ih ostaviti bez daha.

Očekuju vas: Mojito surfovanje na dasci, free jump izazov koji će vas ubaciti u Guarana zonu, Guarana zipline na tvrđavi koji obećava nalet adrenalina i brojna druga iznenađenja i pokloni.

Posetioci festivala mogu da se razigraju i na Latino by Aqua Viva stejdžu, a potom svrate na kratak predah i osveženje u jedinstvenu Aqua Viva Chill zonu. #NoSleepNoviSad powered by Guarana stejdž ugostiće velikane svetske tehno scene: The Hacker, Tijana T, Filip Xavi, Tommy Four Seven, Powell Live, Parrish Smith, kao i mnoge druge. Guarana i Aqua Viva pozivaju vas da budete deo jedinstvene EXIT avanture, koja se posle Novog Sada seli na more, u Sea Dance izdanju.

Smirnoff na Exit Avanturi Smirnoff premijerno na Exit Avanturi Održana debata „Chivas 12 stolica“ na temu medija i komunikacija Održana još jedna debata „Chivas 12 stolica“ Ko vozi kući? Heineken Srbija & Exit Fondacija: „Društvo, ko vozi kući“ Smirnoff Ice Electric Smirnoff Ice Electric – Festivalska premijera · ·