cover
NULL · stilistika

Sat otkucava, euforija raste, praznična tenzija se zahuktava. Imate još malo vremena da se odlučite koja će biti vaša poslednja modna kombinacija za ovu godinu, i ujedno prva u novoj.

Budite bez brige, jer slede sugestije koje će osigurati da vaš ulazak u 2018. bude i nezaboravno modno iskustvo.

Zaigrajte u haljini do duboko u noć

Ako vas brine šta da obučete, jer vam nije ostalo volje za naročito spremanje, onda je odgovor – haljinu. Luksuzni materijali, poput svile i pliša, uneće neophodni glamur, pa neka haljine tog tipa budu jednobojne, jer će takav vid jednostavnosti biti dovoljan. Ako volite upečatljivije komade, mislite na ukrase i vezove, obogaćene providnim materijalima, čipkom, kristalima, resama, pa čak i cvećem.

Iznenadite sve u dominantnom kombinezonu

Niste pristalica konvencionalnih shvatanja, i volite odsečne modne iskaze? Onda je kombinezon vaš pravi odevni komad za proslavu Nove godine. Možete birati između kratkih i dugih rukava, a ako idete na neko toplo mesto slobodno uzmite u obzir i bretele. Kombinezon užeg kroja biće prikladniji, a pojas oko struka ili prišivene perlice uneće praznični utisak.

Odaberite jednostavan pristup uz klasične komade

Ima ljudi koji nisu ljubitelji praznične euforije, što je donekle sasvim razumljivo. Ukoliko se osećate kao da pripadate ovoj grupi, pa ne želite previše da se montirate za Novu godinu, budite bez brige. Kožna suknja na šniranje, ili ona neobične metalik boje, uz običnu majicu delovaće dovoljno zabavno, pa će tako i vama biti prijatno. Za slučaj da imate šljokicavu majicu koju volite, ovo može biti dobra prilika da je konačno obučete.

Pokažite ko je glavni u elegantnim pantalonama

Istina je da se većina dama odluči za haljinu ili suknju, što ne znači da i vi morate da se po svaku cenu priključite tom trendu. Bićete čak i originalniji ako obučete pantalone, pa neka onda akcenat bude upravo na njima. Samo se potrudite da nađete one sa neobičnim printom i šarama, a neka gornji deo u tom slučaju ostane neutralan.

Ogrnite se u moćnom stilu

Moguće je da ćete doček provesti šetajući gradom ili odlazeći sa žurke na žurku. Zato se nikako nemojte ogrnuti tek nekim običnim kaputom. Komad koji će vas grejati trebalo bi da bude integralni deo čitave odevne kombinacije. Mislite hrabro: leopard print, veštačko krzno, upadlive boje, srebrna koža…

Zakoračite odvažno u Novu godinu

Odaberite cipele u zavisnosti od tipa proslave i prilike u kojoj ćete se naći. To ne moraju obavezno biti štikle, već i ravne cipele apsolutno dolaze u obzir. Čizmice sa blok petom ili šljokicave mokasine podjednako će biti atraktivne, kao i crne salonke ili duboke čizme do iznad kolena. Obratite pažnju na ostatak garderobe, jer je uklapanje svih elemenata najvažnije.

Minimalni ukrasi za maksimalni šik izgled

Neka vam torbica ili lep ranac ujedno posluže i kao komad nakita. To što se kiti novogodišnja jelka, ne znači da i vi morate da se nakinđurite “za sve pare”. A pogotovo ako nosite komad odeće koji na sebi već ima ukrase ili šljokice. Nežna i ženstvena ogrlica, za sve koji su ipak ovisnici o nakitu, biće sasvim dovoljna da upotpuni praznični stajling.

123456 15 novih trendova kada su u pitanju nokti LV torbe Sva lica Louis Vuitton torbe cover Klasični mantil u novom ruhu cover Dobar par cipela menja sve · · · · · · · · · ·