98A156
PULS GRADA · shopping

Iako osnovana davne 1875. godine, Bulova, poznata po svojoj zaostavštini inovacija u časovničarskoj industriji i dalje ne prestaje da nas iznenađuje.

Prvi elektronski sat, prva radio i TV reklama u Americi, saradnja sa Lindbergh-om i učešće na preko 40 NASA svemirskih misija samo su delić fascinantne Bulovine istorije. Jedan od poslednjih noviteta je i prvi zakrivljeni hronograf mehanizam na svetu čime Bulova ukida sva dosadašnja pravila.

Bulova CURV kolekcija je rezultat najnaprednijeg inženjerstva ukombinovanog sa elegantnim dizajnom čime je dobijeno tanko kućište, do sada nemoguće kod hronograf mehanizama. CURV kolekcija za muškarce i žene, nudi seriju elegantnih i sportskih satova koji svojom ergonomijom prate oblik ručnog zgloba. Luksuznija varijanta sa 26 dijamanata dostupna je u CURV kolekciji za nežniji pol.

Bulova satoviOtvori galeriju

er Nike Air Jordan V Retro PRM „Bordeaux“ stiže u Beograd 45 Rajićeva Shopping Centar: Zimska bajka počinje OB-01 Novi brendovi na policama: METRO CHEF, METRO PROFESSIONAL i METRO PREMIUM Praznicna-akcija-FB knjige Velika praznična akcija u Mascom-u · ·