page-cover
PULS GRADA · aktuelno

Festival Burning Man se svake godine održava od 26. avgusta do 3. septembra u pustinji Blek Rok u Nevadi (SAD). Organizatori festivala pozivaju posetioce da učestvuju u stvaranju Blek Rok Sitija, privremenog grada posvećenog umetnosti i zajednici. Pravila praktično ne postoje, a na gostima je da budu što kreativniji i slobodniji ovih nekoliko dana festivala.

Kao i ranijih godina, Burning Man je i u ovogodišnjem izdanju privukao ekscentrike iz svih krajeva sveta. Oni su došli obučeni u svoje originalne kreacije, a veliki broj njih je i predstavio svoja neverovatna vozila koja izgledaju kao da bi svoje mesto mogli pronaći u filmovima o Pobesnelom Maksu. Pustinja je bila puna neobičnh umetničkih instalacija, spomenika i svetilišta oko kojih su se okupljali učesnici festivala.

Pogledajte kako je izgledao ovogodišnji Burning Man festival na upečatljivim fotografijama u našoj galeriji.

Burning Man 2018Otvori galeriju
collage Najglamuroznija izdanja sa filmskog festivala u Veneciji Divanhana film Pogledajte dokumentarac o sastavu Divanhana Leto i melanholija Leto prođe, ništa ne poljubih: Top 11 atipičnih pesama o letu IKEA novi katalog Novi IKEA katalog sa 7 različitih životnih priča ·