buttress-pillow-1-cover
PULS GRADA · shopping

Džajang Guo je želeo da napravi savršen jastuk – onaj koji će biti jednako udoban kao mesto na kome najviše voli da se odmara: zadnjici svoje devojke! Mnogi se ne bi odvažili na ovako nešto, ali je Džajang bio uporan u želji da svoj san sprovede u delo.

Nakon nekoliko meseci promišljanja i predanog rada, njemu je konačno pošlo za rukom da napravi jastuk od lateksa u obliku ljudske zadnjice u prirodnoj veličini.

Iako on na prvi pogled izgleda kao velika sprdnja, pogotovo što se prodaje sa presvlakama koje imitiraju helanke, detaljnija analiza otkriva da se radi o prilično dobro dizajniranom ergonomskom jastuku na kome će lepo dremati svi koji spavaju na leđima, ali i oni koji se češće odlučuju za spavanje na boku ili stomaku.

Jedina mana mu je što nije baš zgodan za pokazivanje pa bi morali da ga sklonite svaki put kada bi vam neko došao u posetu, naravno, samo u slučaju da već ne važite za glavnog egzibicionistu i seksomana u društvu.

Proizvod za sada još uvek nije u slobodnoj prodaji pa ćete morati da sačekate do juna pre nego što budete u prilici da uronite svoje lice u ovu zadnjicu, ali ako želite da na vreme naručite Buttress jastuk, to možete učiniti na Kickstarter stranici proizvoda po najnižoj ceni od 49 dolara.

Beosport Dune London: Novi luksuzni brend obuće i aksesoara u Srbiji Chuck Taylor All Star Color Block Chuck Taylor: Color Block Renesansa Škrabac Škrabac: Savršen poklon za vašeg muškarca Ko.misia Ko.misia: Obucite se na stajliš berzi odeće · ·