Camper jesen/zima 2018.
PULS GRADA · shopping

Uronite u virtualni svet kreativnog direktora Campera, Romaina Kremera, u kampanji za jesen/zimu 2018. koja proširuje maštu i zamućuje liniju između apstraktnog i apsolutnog. Ova kampanja postavlja pitanja o budućnosti digitalne interakcije, pozivajući gledaoce da postanu aktivni igrači koji biraju svoju avanturu uz avatare sa druge planete, od fantastičnih do postapokaliptičnih.

Ova sezona se sastoji od devet novih portreta u kombinaciji s izborom naprednih uniseks stilova iz kolekcije za jesen/zimu 2018. Među debitantima u kolekciji su modeli Rolling i Pix, dok se Halix i Bruts vraćaju u dugo očekivanom zimskom izdanju. Za žene, Thelma s visokim potpeticama takođe čini idealan izbor.

Uronite u virtualni svet CamperaOtvori galeriju

Odabrane modele iz kolekcije jesen/zima 2018. španskog brenda sa Majorke možete kupiti u prodavnici Camper u Beogradu (Terazije 31), kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i online shopu.


thumbnail (3) City letnja preporuka #79: Keramika Galerije 1250 page-cover City letnja preporuka #88: Meadow Graphic planeri Set-Hipster--(20) City letnja preporuka #44: Ena Space suveniri sa tradicionalnim motivima PWCO 900ml City letnja preporuka #73: Perwoll – učinite svoju odeću ponovo lepom · · · ·