Fotografija 11
PULS GRADA · gastro

Šoljicom tople kafe ili čaja najlepše je započeti dan. Kao što se započinje razgovor, kao što ljubav počinje, kao što počinje nova priča. Najlepše je podeliti taj trenutak sa nekim…i mi to želimo da podelimo sa vama.

Naš Capsoul je novi brend čaja i kafe čija aroma predstavlja kombinaciju ukusa i mirisa koji čine savršen spoj kvaliteta, života, snova i ljubavi. U našoj ponudi možete naći Crne, Zelene, Bele i Pu erh čajeve sa dodacima kao što su: đumbir, pomorandža, limunova trava, mango, marakuja, bergamot, vanila, cimet, klinčić i naravno čiste čajeve bez dodataka. Imamo i Infuzije od šumskog voća, citrusa ili Pina Colada (ananas i kokos) koje možete i da grickate ili da napravite hladan čaj, takođe imamo i našu specijalnu i jedinstvenu liniju Aktiv čajeva kao što su Superdiet, Antistres, Multivit, Beauty Skin i Respir i naravno nezaobilazni Rooibos čaj od biljke Afričkog grma.

Sve naše čajeve možete kupovati u rinfuzi spakovane u šarene kofice ili u praktičnim najlonskim mrežastim piramidama.

Pored čajeva u našoj radnji možete naći i prvi put u Srbiji aluminijumske kapsule sa kafom – Lungo, Ristretto, Milano, Intense ili Bez Kofeina, takođe imamo i kafe u kapsulama sa prirodnim aromama – Karamel i Vanila, Bela čokolada, Lešnik, kao i široku ponudu čajeva u kapsulama.

Poreklo Capsoul brenda je iz Barselone, a karakter mu je mediteranski. Zato svaki od naših proizvoda karakteriše vedra životna nota koja zrači sreću, optimizam i zajedništvo. I važno nam je da u svakom trenutku do svih stigne poruka koju želimo da prenesemo. Poruka ispunjena ljubavlju i optimizmom, koja svaki dan podseća na one male stvari koje nas čine velikim.


44932959_368178903723430_8910400759292493824_n Kiflica: Za sve prilike Berlin_Currywurst_Konnopkes_Imbiss Kulinarska Nemačka: Ukusne đakonije iz bakine kuhinje 383e07a5-c9a8-4053-83d7-0d9e9a470a91 Coffee Dream: Novo mesto za predah uz kafu na Novom Beogradu Falanghina-Logo-EU FALANGINA DEL SANNIO na 15. Beogradskom Salonu Vina! ·