Car:Go - Gde želiš da ideš danas?
U VAZDUHU · promo

Previše si zauzet poslom, celog dana juriš s jednog sastanka na drugi, izlazi ti se s društvom ili samo žuriš da stigneš do drugog kraja grada, ali taksi je previše skup. Zato je tu Car:Go. U Car:Go-u često smo se pitali “Kako bi to bilo kada nikom ne bi bilo potrebno sopstveno vozilo?” Kako bi to bilo kada bi transport ljudi po gradu postao jednostavan poput jednog klika na mobilnom?

Car:Go aplikacija dizajnirana je za brzo, pouzdano i jednostavno korišćenje. Povoljne cene naših usluga da i ne pominjemo! Aplikacija u tvom telefonu omogućava našim vozačima da te brzo i lako pronađu i odvezu na željenu lokaciju. Zahvaljujući našem ekskluzivnom sistemu naplate unutar aplikacije, jedinstvenom u Srbiji, vožnju si već platio u času kad si pristigao na destinaciju. Osmislili smo Car:Go kao brz i efikasan vid transporta od tačke A do tačke B u Beogradu, bez maltretiranja po autobusima, zvanja taksija ili kruženja po gradu u potrazi za parkingom.

Car:Go koristi kompaktna vozila zato što su energična i okretna u gradskim uslovima. Takođe su efikasnija – tako da koštaju manje! U ponudi postoje i luksuzna vozila, za one koji ponekad požele nešto više komfora i stila. Takođe naša mini klasa je pet friendly a u svakom našem vozilu imaš pristup internetu potpuno besplatno!

Naši vozači su najbolji u ovom poslu. Izlažemo ih pažljivim proverama i testiranju kako bismo korisnicima obezbedili sigurnu i prijatnu vožnju. Naša vozila su nova i poseduju najbolje karakteristike i opcije. Naši vozači su jednako dobri. Da li misliš da poseduješ osobine koje su potrebne da bi postao CAR:GO vozač? Javi nam se na support@appcargo.com jer uvek tražimo vrhunske talente među vozačima kako bismo našim korisnicima obezbedili najprijatniju, najbezbedniju i najbolju vožnju.

Tajna Beograda - ples u Ušću, foto: Nenad Pavlović Čuvari Tajne pomeraju granice za obaranje Ginisovog rekorda Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora u Srbiji 1 Devet godina Telenora u Srbiji Grafički dizajner Vodeći besplatni lifestyle magazin/sajt u Srbiji traži kreativce Zaječarska pivara Zaječarska pivara proslavila 120 godina