Macauley Culkin
U VAZDUHU · urban flash

Svi ljudi na ovim majicama su i dalje živi, ali njihove karijere stagniraju. Da li je fer da im se već sada daje parastos?

Industrija zabave je veoma surova – u jednom trenutku si na vrhu sveta, u drugom niko ne želi da ti da šansu da radiš. Možda je to inspirisalo autore majica CareerRIP, koji su odabrali različite muzičare i glumice i obeležili kada su, po njihovom mišljenju, uradili nešto vredno pomena.

A možda su ove šaljivdžije htele i da zarade.

Jedan od junaka ovih posprdnih majica, John Travolta već je uspeo da oživi potpuno mrtvu karijeru, to će sigurno poći za rukom i nekom od njegovih kolega. Proverite ko je „zaslužio“ da dobije CareerRIP majicu u našoj galeriji, sigurni smo da se sa nekim predlozima nećete složiti.

Adam SandlerOtvori galeriju

 

Pre i posle Kreativno roditeljstvo – majka koristi dečije crteže za stvaranje sjajnih slika Fotografije pasa snimljene u pravom trenutku U pravom trenutku – pas The Royal Horse Gala Spektakularna predstava Royal Horse Gala po prvi put u Srbiji Dečaci postaju muškarci uz pomoć dezodoransa – pogledajte reklamu za „Old Spice“ Dečaci postaju muškarci uz pomoć dezodoransa – pogledajte reklamu za „Old Spice“ ·