Čarobna safari kuća
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Safari kuća Sandibe Okavango nam pokazuje kako ekološki materijali, koji su uz to i biorazgradivi, mogu biti sasvim dovoljni da se sagradi prava mala luksuzna vila. Kao što ćete videti, kuća je gotovo u celosti podignuta isključivo od drveta, delimično podsećajući na konstrukciju broda okrenutog naglavačke.

Sandibe Okavango u Bocvani je luksuzni apartman, koji sadrži 12 soba i može da ugosti 24 osobe. Svaka soba ima vlastiti kamin, privatni bazen i tuš koji se nalazi na otvorenom, a gosti između sebe mogu podeliti zajedničku kuhinju i bar, kao i prostorije koje su namenjene kratkom predahu od izuzetno toplih afričkih temperatura. Najveći deo smeštaja izgrađen je od drveta bora, što znači da je atmosfera veoma ugodna i plene naročitim eko osećajem. Pored ovakvog smeštaja, svim posetiocima vile obezbeđen je i naročiti safari ugođaj. Zahvaljujući nesvakidašnjoj prirodnoj lepoti i raznolikosti prirodnog staništa, ovaj kraj se nedavno našao na UNESCO-voj listi Svetske kulturne baštine.

Luksuzna eko kuća u BocvaniOtvori galeriju
Praktični saveti kako da uredite stan ili baštu Sjajne ideje za uređenje vašeg stana ili bašte Najveći hotel na svetu U Meki se gradi najveći hotel na svetu sa 10 hiljada soba Ecocapsule Ecocapsule: Birajte gde na svetu želite da živite Mala  sirena 7 spomenika podignutih u čast junaka iz bajki i legendi · · ·