CAT telefoni
U VAZDUHU · tech/web

Cat phones predstavlja Cat S41, robustan i elastičan pametni telefon sa velikom i snažnom baterijom kako biste stalno bili u kontaktu, bez obzira na izazove koje dan nosi.

Model Cat S41 je naslednik modela pametnog telefona Cat S40, koji koriste korisnici koji rade u industriji ili učestvuju u rekreativnim aktivnostima, a koji redovno svoj mobilni telefon stavljaju na test. Ovi korisnici dolaze iz oblasti kao što su građevinarstvo, poljoprivreda, bezbednost i popravke vozila ili učestvuju u aktivnostima kao što su pešačenje, ribarenje ili biciklizam. Novi model Cat S41 dolazi sa nadogradnjama i ključnim karakteristikama koje se prema istraživanju Cat telefona najviše cene od strane korisnika, naročito kada su u pitanju kapacitet baterije, robusne karakteristike i tehnologija displeja.


phabit-jen-hsien-chiu-design-graduate_dezeen_2364_col_6_cover Phabit: Uređaj koji održava biljku u životu ako redovno vežbate pagecover Budućnost je stigla: 5 inovativnih proizvoda koje možete nabaviti na internetu Samsung QLED Samsung predstavio nove TV uređaje na IFA 2017 Samsung & Gear Samsung predstavio Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear Icon X · · ·