Roberto Cavalli
PULS GRADA · moda

Italijanski kreator visoke mode Roberto Cavalli napraviće kolekciju za brend C&A, ali isključivo za brazilsko tržište, najavljeno je na konferenciji za štampu održanoj u najvećem gradu ove zemlje Sao Paulu.

Sedamdesetdvogodišnjeg kreatora inspirisala je atmosfera zabave koja vlada ovom zemljom, što je vidljivo u kolekciji i za dan i veče, kao i u specijalno dizajniranoj obući i dodacima. „Kada sam počeo da razmišljam o kolekciji, zamislio sam fantastičnu zabavu na kojoj su žene obučene u glamuroznu i senzualnu odeću“, objasnio je Cavalli.

I ova kolekcija nije pošteđena haljina sa „animal print“ motivom, pošto Cavalli kaže da je to „DNK mog brenda“. Lice kolekcije je ruska manekenka Irina Shayk, koju je na brazilskoj obali fotografisao Giampaolo Sgura.

Do sada, Cavalli je već sarađivao sa popularnim, a dostupnim brendovima – Target u Americi i H&M širom sveta.

Cavalli za C&AOtvori galeriju

sofy_img_3579_copy.jpg Moda za poneti / Švedska u fokusu Upoznajte: Roi et Moi - Ania Nebrenchina Upoznajte: Roi et Moi – Ania Nebrenchina donna-karan-rtw-ss2013-runway-03_172105972596.jpg Moda – nova sezona lindex_foto_3.jpg Nova Lindex radnja ·