Lizzy Jagger - Maniamania
PULS GRADA · dizajn

Iako svetski mediji mnogo više i češće bruje o Jaggerovoj ćerki Georgiji, koja se evo pojavila i u krem društvu novog, aprilskog broja britanskog Voguea, i starija Jaggerova ćerka je jednako lepa, zgodna i privlačna, ili bar tako misle ljudi iz čuvene modne kuće Maniamania. Naime, Lizzy Jagger je uzeta kao zaštitno lice nove kolekcije nakita koju ova kuća promoviše pod nazivom Maniamania Fine.

Mick Jagger je imao veliku sreću, a ima je i dalje jer je u braku sa čuvenom manekenkom Jerry Hall dobio čak četvoro dece, a devojčice su u međuvremenu postale izuzetno lepe i uspešne žene, baš kakva im je svojevremeno i majka bila. Elizabeth Scarlett „Lizzy“ Jagger se povremeno bavi filmom i modom, a njeno su lice voleli mnogi dizajneri i poznate modne kuće poput – Tommy Hilfiger, Thierry Mugler, Mango, Lancome i drugi. Lizzy je, očigledno, iako mediji trube o njenoj nešto mlađoj sestri Georgiji, uspela da sebi raskrči put u svetu mode i dobrog ukusa, a rad sa Maniamaniom je samo još jedan dokaz koji ovoj tvrdnji ide u prilog.

Lepa Lizzy Jagger ponovo je angažovana u novoj kampanji za Maniamania nakitOtvori galeriju

Najnovija kolekcija je inspiraciju pronašla u takozvanim „vrednostima svakodnevice“ a od materijala kombinuju se veoma obični, sa izuzetno skupocenim, poput vrednih kristala i belih dijamanata. Dizajnerka Melanie Kamsler zajedno sa koleginicom Tamilom Purvis napravila je čitavu kolekciju u Njujorku, iako obe žive u Australiji. Kolekcija je, kako obe ističu, snažna i elegantna, namenjena ženi koja zna šta želi od života, a takav su stav najpre pronašle u mladoj Lizzy Jagger i to ih je odmah privuklo njoj.

Christoph Niemann Christoph Niemann: Kreativni crteži koji nastaju korišćenjem svakodnevnih predmeta BAFE konkurs BAFE raspisuje konkurs za mlade modne dizajnere iz regiona Mad magazine - opake reklame MAD magazine: Opake parodije reklama iz ’60-ih Lampa napravljena od parčeta papira Lampa napravljena od parčeta papira · ·