cover
PULS GRADA · stilistika

S toplim vremenom i dužim danima sve što želimo jeste da što više vremena provedemo napolju. Kada se izvučemo iz kancelarijskog i ostalih enterijera, hrlimo ulicama ka parkovima, kafićima na otvorenom, izletima van grada, piknicima s prijateljima… Ako želite što više da hodate i izbegnete vukljanje dodatnih stvari ili vraćanje kući radi presvlačenja, evo četiri kombinacije zbog kojih nećete kompromitovati dobar izgled, a koje će vam obezbediti da se u isto vreme osećate udobno i šik tokom celog dana.

Komfor je svakako prioritet u ovim kombinacijama, a teoriju da lepota boli ostavite za neke druge modne prilike. Kvalitetni i lagani materijali, u kombinaciji sa udobnom obućom, to svakako ne znači da će se negativno odraziti na vaše držanje do besprekornog stila; naprotiv. Zbog toga u nastavku slede trendi foto dokazi, sa obrazloženjima.

Kombinacija No. 1

Iako na prvi pogled pantalone ne deluju kao savršen izbor za vruće dane, ukoliko su šireg kroja i od laganog materijala zapravo će učiniti da se osećate prijatno. Cvetni print idealan je letnji motiv i šara na odeći, pa uz ovakve pantalone uklopite jednostavnu pamučnu belu majicu na bretele. Udobne ravne sandale biće pogodne za hodanje, a ako želite da i one budu posebne, dovoljno je da imaju neki ukras ili neobičnu kopču. Da biste poneli sve što vam je potrebno za poslovne i opuštajuće prilike jeste velika pletena torba, ili ona od pruća. Da zaokružite ovaj safari look ne zaboravite svoje omiljene retro naočare za sunce.

Kombinacija No. 2

Leto je pravo vreme da oslobodite svoj avanturistički duh, a to se odnosi i na modu, pa je idealno da eksperimentišete i isprobavate razne kombinacije. Jarke boje, hrabri paterni i upadljiv nakit sada mogu biti prioritet, te tako za zabavnu i udobnu kombinaciju izaberite top u boji senfa i kariranu haljinicu (ili šorc) na tregere, koji su opet in. Pored belih platnenih patika, ravne sandale i ovde dolaze u obzir, a pogotovo ako se kaišići na njima podudaraju sa onim na torbi. Tako će celokupan izgled delovati povezano, a osim torbe možete poneti i ranac koji deluje neformalno, dok će ogrlica za nijansu uozbiljiti izgled, te ga učiniti pogodnim i za večernji izlalzak.

Kombinacija No. 3

Ako volite da vozite bicikl kroz grad i uživate u večeri pored reke, onda će svetli kombinezon, ili takozvani jumpsuit, biti prav izbor, jer je idealan za sve letnje aktivnosti, a i čini da budete u trendu. Najbolji je laneni kombinezon sa učkurom oko struka i nekoliko džepova, uz koji solidno idu espadrile, pa čak i sandale na stabilnu platformu. Još su vam samo potrebne kožna jednobojna torba, nenapadne naočare za sunce i jednostavne viseće minđuše, da iz kancelarije i jurnjave po gradu produžite na večernji koktel.

Kombinacija No. 4

Haljina sa tropskim motivima ultimativni je letnji komad s kojim nema greške, a uz to dozvoljava da se slobodno i neometano krećete. Ženstvena, lepršava i udobna haljina sa printom koji podseća na relaksirajuće dane provedene na plaži, biće sjajna i za sedenje za radnom stolicom, i za hodanje po asfaltu, i za izležavanje na travi. Pošto će sama po sebi biti upadljiva, gledajte da obuća bude u jednoj od nijansi koja se nalazi na samoj haljini, a da torba bude neutralne, na primer krem boje. Izbegnite glomazan nakit, pa umesto toga izaberite decentne male minđuše. Kako biste svuda stizali na vreme, izgledu priključite i klasičan ručni sat.

cover morski komadi Odevni komadi koji podsećaju na more coverpatike+platforme Modna jednačina: Kako uklopiti patike i sandale sa garderobom · · · ·