cover
PULS GRADA · moda

Specijalna odeća za provod i proslave nosi u sebi dozu magije. Ona vas nagoni i motiviše da se dobro osećate i dobro zabavljate, onako kako zapravo i dolikuje. Što se onda ne biste tako oblačili i inače, uz blago prilagođavanje dnevnim prilikama i obavezama. Nudimo vam četiri efektne kombinacije koje su zgodne za transformaciju iz dnevne u večernju, a u kojima ćete se osećati kao da zabava nikada ne prestaje.

Od suknje, preko haljine, kombinezona i pantalona, u ovim predlozima naćićete opcije koje će učiniti da se osećate kao da je svaki dan praznik ili žurka. Ne dozvolite da tmurno i hladno vreme preovlada i uništi vaše dobro raspoloženje, pa se protiv vetra i kiše borite dobrim stilom.

Lepršava cvetna fantazija

Da biste bili u veselom i prazničnom raspoloženju dovoljno je da nosite cvetnu haljinu. Da, ona može da se nosi i zimi jer je ovaj patern trendi u svako godišnje doba. Floralnu mini haljinu sa neobičnim rukavima kombinujte sa sivom beretkom, srebrnim čarapama i metalik čizmicama, kako bi se čitava kombinacija povezala. Ovakav imidž će vas odmah oraspoložiti, a sjajne cipele odvesti negde na ples, do duboko u noć.

Šik radničko odelo

Crni kombinezon iz jednog dela veoma je šik, a pogodan je za sve prilike, pa će biti zgodan kada sa posla produžite u provod. Tokom radnog dana preko njega prebacite crni blejzer kako biste delovali ozbiljno i profesionalno. Ispod toga obucite čipkastu ili prozirnu majicu na duge rukave sa kristalićima, a obujte crne salonke. Ako još crni kombinezon ima mašnu, dobili ste kompletan look koji će vas inspirisati na nove poslovne i zabavne poduhvate.

Valoviti retro snovi

Suknja na falte se polako vraća u žižu modnih trendova, te tako budite spremni. Za uzbudljiv, mladalački i svestran izgled, ukombinujte ovakav “pase” kroj suknje sa ležernim sivim duksom ili nekim drugim over size komadom. Još vam samo ostaje da obujete popularne čizmice-čarape, po mogućstvu špicaste. Bićete u isto vreme moderni ali i sa dozom nostalgičnog prizvuka, što je uvek dobro uparivanje u modi.

Neobuzdana klasika

Pantalone sa printom, koji i u ovom slučaju, kao i kod haljine, može biti cvetni, lako se i efektno kombinuje sa drugim odevnim komadima. Crna bluza će se lako nadovezati na njih, pa neka vam onda obuća bude glavni estetski akcenat, a nema ništa efektnije od crvenih cipela. Ako se još ogrnete bundom od veštačkog krzna, party će se pojaviti gde god se i vi nacrtali.

Reebok - Fashion Week - dan 3 (26 of 64)_cover Luka Raco, Jelena Gavrilović i DJ Prema u poseti „Reebok gradu“ Ana Trošić Trajković Bogata jesenja pulsiranja Lovely Bags Lovely Bags u Srbiji Vodič kroz novogodišnje trendove Vaš vodič kroz svečanu zimsku sezonu · · · · ·