Photo_Aleksandar_Dmitrovic_Color-Running-3
PULS GRADA · aktuelno

Najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće najšareniju urbanu trku u belim majicama, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će stazu dugu pet kilometara završiti obojeni od glave do pete.

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se četvrtu godinu zaredom u nedelju 23. septembra u podne na Novom Beogradu, pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila, pripremila je mnoštvo nagradnih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle kao što su photo booth uz Black zid, Magnetic puzzle, Liitu table za crtanje i druge. Kroz niz zanimljivih aktivacija moći ćete da se zabavite i upoznate Tikkurila efekt boje: Liitu – boju sa efektom školske table, Magnetic – boju koja kreira efekat magneta na zidu, i Black – boju za savršeno crnu površinu!

Trka s bojama color RUNNING powered by Tikkurila inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave.

Dečji program sa zagrevanjem počinje u pola deset, dok trka na 300m za pet stotina najbrže prijavljenih mališana počinje u 10 sati. Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke. Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.


DSC_1945 18. Jesenji Rosa festival zdravlja u Beogradu collage Stigla je nova kolekcija brenda H&M inspirisana serijom „Twin Peaks”! collage Najlepše toalete sa dodele Emi nagrada Mladi lideri Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera · ·