max-van-den-oetelaar-1331453-unsplash
PULS GRADA · aktuelno

Tradicionalna manifestacija Grčki vikend u Beogradu se održava četvrtu godinu zaredom, 3. 4. i 5. maja 2019. na Trgu Nikole Pašića. Manifestacija je bogata kulturno-umetničkim programom. Na ovogodišnjem Grčkom vikendu učestvuju folklorna grupa iz Larise ,,Udruženje prijatelja narodne tradicije – Larisa” i folklorna grupa ,,Dankovo“ koje će nam predstaviti grčke narodne igre. Hor ,,Helenofonija“ koji je pri Helenskoj fondaciji za kulturu i hor ,,Irida“ će nam predstaviti grčke narodne pesme na zanimljiv način.

Širok asortiman grčkih prozvoda na tržištu Srbije, predstaviće i jedan od njihovih najboljih predstavnika – kompanija Super Vero. Ova kompanija koja na tržištu naše zemlje, ali i regije ima 250 marketa, svojim širokim asortimanom pruža nam mogućnost da tokom cele godine uživamo u najkvalitetnijim proizvodima Mediterana. Široku ponudu svežeg voća i povrća upotpunjuju mesarom, proširenom ponudom sveže ribe, delikatesima, gotovim jelima među kojima mediteranska kuhinja zauzima posebno mesto i pekarom sa sveže pravljenim i pečenim proizvodima.

Veropoulos kompanija već više od decenije brine o zadovoljstvu potrošača, pružajući im veliki izbor proizvoda visokog kvaliteta i izuzetnu uslugu uz kontinuirano ulaganje u lokalno tržište.

Manifestacija je u organizaciji idejnog tvorca – Udruženja Internacionalnog Prijateljstva i pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Beokoma, Turističke Organizacije Beograda, Grčke Nacionalne Turističke Organizacije, Helenskog Privrednog Udruženja i Grčke Ambasade.

Najveća promocija grčke kulture, muzike, turizma i gastronomije nas čeka od 3-5. maja na Trgu Nikole Pašića sa početkom od 12 do 22h sva tri dana.

Očekujemo vas!

36137109_10156370329837429_1206765551091712_n Šetnja s dinosaurusima u Štark areni BeFunky-collage (8) Poznati se „fotokopirali“: Pogledajte kako su se Sara Jo, Miodrag Dragičević i Vladimir Stojković zabavili na jednom događaju msat m:SAT tv – Najbolja televizija za sela i vikend naselja Mindscapes radionica Ravid Kuperberg Deseta Direct Media Akademija najavljuje gostovanja specijalnih gostiju: Mindscapes u Beogradu! · · · · ·