Pištolj za šampanjac
U VAZDUHU · urban flash

Ako se držite one – vodite ljubav, a ne rat, onda bi vam za takav vid ratovanja možda i trebao ovakav pištolj ili puška.

Mada se čini da sa približavanjem toplih letnjih dana ne samo da će nam biti potrebni vodeni pištolji, već će nam ovaj luksuzni iz koga umesto vode teče šampanjac, biti prva nova opsesija.

Postoji nešto neverovatno kod ljudi koji uživaju u luksuzu. Na primer, oni iskreno uživaju u penušavim vinima, ali ne samo u njihovom ukusu ili izgledu boce, već i u svim mogućim perverzijama koje se mogu uključiti u bocu dobrog šampanjca. Novi gedžet za zabavu i uživanje je pištolj za šampanjac, koji umesto vodenih metaka, ima ove penušave i veoma ukusne. Boca od 1,5 l trebalo bi da se dobro promućka, a onda postavi u kalup „pištolja“ i zabava može da počne!

Domet pištolja je 6 metara što znači da se jurenje po dvorištu, uz roštilj, bazen ili slične elemente može pretvoriti u pravu zabavu, i nešto atraktivnije od paintball-a ukoliko vam se ova „igra“ nije previše dopadala. Kada vam se „pištolj“ potroši, odnosno kada vam ponestane penušave vinske municije, ovaj pištolj neobičnog izgleda možete koristiti kao držač za boce. Trenutno je dostupan u 3 nijanse (zlatna, srebrna i boja ružičastog zlata), sasvim karakteristične za potencijalne ekstravagantne klijente i njihove želje, a i cena od 400 evra je odgovarajuća za one koji bi se zabavili na neke nove i još neisprobane načine.

Champagne Gun - ultimativno oružje za zabavuOtvori galeriju
Razlike u godinama parova Ljubav uprkos razlici u godinama Tajland na filmu Pešačio je 500 kilometara kako bi snimio lepote Tajlanda Bogataši koji su propali Poznati koji su od bogataša spali na prosjački štap Kako biste opisali radnju filma Film ili serija u samo jednoj rečenici · · ·