pagebademantil
PULS GRADA · moda

Kada negde putujemo, uobičajeno je da prvo planiramo da nabavimo i ponesemo onaj savršeni bikini koji smo videli u radnji pre neki dan, obavezne sandale za svakodnevnu šetnju i cipele za večernje izlaske, a ponekad se setimo i šešira i marama. Postoji, međutim, još jedan komad odeće na koji bi obavezno trebalo da obratimo pažnju: bade mantil.

Bilo da planiramo da se opustimo na plažama Krita ili provodimo vreme u đakuziju u hotelima nekih malo severnijih zemalja, bade mantil bi uvek trebao da nam bude pri ruci kada smo na odmoru.

Na vama je jedino da se odlučite da li vam više prija pamučni ili svileni, dugi ili kratki, crveni ili u nekoj drugoj boji… Izbor je beskonačan.

Pronađite svoju inspiraciju u našoj galeriji pregledom fotografija diva zlatnog doba Holivuda (Merlin Monro, Sofija Loren, Fej Danavej, Ketrin Denev…), ali i supermodela današnjice (Bela i Gigi Hadid), u različitim chic bade mantilima.

Sofija Loren, 1960.Otvori galeriju
Najuticajnije blogerke 5 najuticajnijih modnih blogerki na svetu gosling-lead-1507220797 Ryan Gosling: Najboljih 7 modnih momenata na filmu 1 Sever Zolak S ofingera: Vanja Stojković pagecover Ulični stil na Milanskoj nedelji mode · · · · · ·