igrica
U VAZDUHU · tech/web

Ako tražite novu igricu na koju želite da se „navučete“, od nedavno je tu Chicken Scream. Mobilna igrica za koju nisu potrebni brzi prsti već nešto drugo. Zapravo, sve što vam je potrebno jeste glas. E, sad da vas vidimo!

Chicken Scream je zabavna interaktivna igrica za mobilne uređaje koju igrate bez upotrebe prstiju i sve radite svojim glasom. Zanimljivo je zamisliti ljude kako ovo igraju u gradskom prevozu. A čini se da nije baš pogodna za „ubijanje“ vremena na času ili poslu. Ako želite da pokrenete igricu, potrebno je da budete glasni, a ukoliko hoćete da usporite svoje pile, govorite polako. Kada pilence treba da skoči vi vičete. Tek kada ućutite, ono stane. Sigurni smo da ste prilično zbunjeni ovim neobičnim instrukcijama, zato pogledajte video koji sledi:

Šta sad kažete? Apsolutno genijalno! Na putu pilenceta su prepreke i praznine koje mora da izbegava, i sada konačno imate razlog da vičete dok igrate igricu. Ona je dostupna i za iOS i za Android. I da, inače, upravljanje glasom je zabavnije jer bi najbolje bilo da kokodačete. Em bizarno em prezabavno!

Samsung S8 bgd Samsung Galaxy S8 i S8+ stigli u Srbiju Whisperr Whisperr: Jedina domaća audio aplikacija za upoznavanje Huawei P10 (5) Najnoviji „flagship“ model u prodaji od ponedeljka covergalaxys8 Samsung Galaxy S8 i S8+ – za njih ne postoje granice · · ·