CineStar
PULS GRADA · aktuelno

CineStar bioskopi u Vojvodini, osim sto su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Tako su ekskluzivno u Srbiju u bioskop u Novom Sadu prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima, ali su predstavili i „eXtreme“ dvorane, gigantska „wall to wall“ platna, Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema.

Novi projekat koji je predstavljen ovih dana je brzo online plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo online plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.

Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima: „Online plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija “.

Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex u Ada Mall-u, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 20 multipleksa u regionu i 129 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 20.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu, gde su najveći bioskopski operater, koji u 2018. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

ENTER konferencija Vreme je za drugu ENTER konferenciju Nil Donald volš-cover Nil Donald Volš u Beogradu Felipe Pantone Grafiti i zvanično proglašeni za umetnost Coca-Cola sistem pokrenuo je jedinstveni digitalni magazin Coca-Cola Srbija Coca-Cola Sistem osnovao digitalni magazin · · ·