Cipele koje će harati pločnicima ovog proleća
PULS GRADA · moda

Ostati u trendu nije lako kada se od vas očekuje da pratite ono što će biti popularno u junu, a napolju je još uvek hladno, i ne vidite sebe kako u skorijoj budućnosti umesto gumenih čizama nosite baletanke ili sandale. Budite strpljivi i pripremite se na vreme!

Proleće, iako ne izgleda tako svakoga dana, čeka iza ugla, a u njemu nas čeka obuća nesvakidašnje udobna, makar kada je reč o modnim predlozima. Ove sezone su na prvom mestu vaše noge i njihovo zdravlje, a estetika je zadovoljena onoliko koliko je to bilo neophodno i moguće.

Najpopularnije ženske cipele i sandale, za sezonu proleće/leto 2015. nalaze se u galeriji pred vama. Ukoliko spadate u onu grupu žena koja ne može da zamisli večernju toaletu bez salonki i 10 centimetara ekstra visine, vreme je da se pripremite za nešto sasvim drugačije. Koncept neudobnosti zamenite konceptom ležernosti i konačno pokažite svetu da ste vi dama i bez tih „štula“ u kojima se svakodnevno lomite. Sunčane pločnike ove ćegodine preplaviti takozvane „gladijatorke“ ili „rimljanke“, jednostavne papuče, antilop sandale i stare dobre baletanke. Ne dozvolite da vas proleće iznenadi, možda je vreme da vi sebe obradujete parom idealnih cipela, upravo za ovo godišnje doba!

RimljankeOtvori galeriju
Nedelja mode u Milanu Nedelja mode u Milanu: Jesen i zima u streetstyle izdanju Kako da se ne vidi koliko trošite na garderobu Kako da se ne vidi koliko ste potrošili na odeću? Novosti sa London Fashion Week-a London Fashion Week: Novosti za jesen 2015/zimu 2016. Trendovi jesen/zima 2015. Nedelja mode u Njujorku: Šta ćemo nositi do kraja 2015. · · · · ·