Neobične cipele
PULS GRADA · moda

Japanski umetnik Masaya Kushino je zvanično dizajner cipela, međutim, njegovi radovi bi se pre mogli razumeti kao ispitivanja šašavog profesora u oblasti nosivo-nenosivo, nego kao linije u dizajnu i proizvodnji udobnih i nosivih cipela. Zašto? Hm, fotografije bi mogle da objasne mnoge nelogičnosti.

Njegova nova kolekcija nosi naziv Bird Watch, i jasno je da su pernate vrste bile njegova inspiracija. U konstrukciji štikla ili peta video je telo ptice, dok je ostatak dekorisao veoma bogato, naravno perjem. Iako šokirani, veliki broj ljubitelja moderne umetnosti izrazilo je želju da Kushinove cipele vidi kao kompletnu kolekciju, te je Bruklinski muzej najavio da će tokom sledeće godine Bird Watch biti deo stalne postavke ovog muzeja.

Neobične cipeleOtvori galeriju
Mikser Design Market 36 dizajnera i kreativnih zanatlija na Mikser Design Marketu Leaf Greener na pariskoj nedelji mode Street style na Pariskoj nedelji visoke mode "Ah" modna marka za pse Mikser House predstavlja kreativni brend za pse „Ah!“ Chanel Chanel i Dior Couture revije za jesen-zimu 2014. · · ·