Najseksipilnija žena u 2015.
U VAZDUHU · urban flash

Čitaoci jednog od najprestižnijih časopisa za muškarce FHM u 2015. laskavu titulu najseksipilnije žene na svetu dodelili su britanskoj glumici poznatoj iz serije „Coronation Street“ (2008 – 2014). Michelle Keegan se nedavno pojavila i u BBC-jevoj seriji „Ordinary Lies“ tako da ne čudi što je veliki broj ljudi voli i smatra je očaravajuće privlačnom. Ako vam kažemo da je 27-godišnja glumica imala više glasova od lepotice Kendall Jenner i prošlogodišnje pobednice Jennifer Lawrence, jasno vam je koliko je mlađana Michelle zaista seksi!

Magazin za muškarce FHM i ove godine je objavio listu sto najseksipilnijih žena u ovoj godini. U vrhu ove liste nalaze se glumica Michelle Keegan, model Kendall Jenner i ponovo glumica Jennifer Lawrence, ali do stotog mesta na listi ima toliko mnogo imena da ćete se prosto iznenaditi kako su se i ko se tih devojaka zaista setio.

Model Kate Upton je od prošle godine napravila korak od stotinu milja i popela se za čitavih 14 mesta, dok je nekadašnja britanska voditeljka X Factora Caroline Flack koja je 2013. bila na 70. mestu da bi ove godine, istina „bez medalje“ ali zablistala na 5. poziciji. Šesto mesto i više od milion glasova je osvojila pevačica Ariana Grande, nakon nje se nalazi zvezda filma Wolf of Wall Street Margot Robbie, a osmo i deveto mesto dele Lucy Mecklenburgh, zvezda reality showa i „Majka Zmajeva“ iz Game of Thrones Emilia Clarke. Desetu poziciju je zauzela Kelly Brooke, koja je davne 2005. ponela šampionsku titulu, onu koju danas nosi Michelle Keegan.

Na skali sto najseksipilnijih žena na svetu magazin FHM je plasirao i mnogo relativno novih imena, Emilie Clarke iz Igre prestola je jedna od njih. Natalie Dormer se našla na 16. mestu, Nathalie Emanuela na 75. mestu, Khloe (52. mesto) i Kourtney Kardashian (62. mesto), ali najveći pad ove godine beleži Rihanna koja je sa treće pozicije pala na 23. mesto, uz nju slično su prošle i druge popularne pevačice poput Beyonce i Katy Perry. Lady B je na 19. a Perryjeva na 25. mestu – izgleda da je 2015. godina posvećena glumicama a ne pevačicama!

Kučići i mokri poznati Kad mokri kučići zaliče na slavne ličnosti Idealan selfie ili gubitak zdravog razuma? Još jedna nepotrebna novotarija: „Selfie“ ruka Coloring Book for Grownups Bojanka za odrasle – treba se šaliti na svoj račun Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli Pogledajte šta se dogodi kada iPhone6 skuvate u Coca Coli ·