Equilibrio_cover
PULS GRADA · aktuelno

U Obrazovnom centru EQUILIBRIO u toku je velika letnja akcija sa popustom od čak 50% za sve letnje intenzivne Premium kurseve engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, ruskog, francuskog, norveškog, švedskog i arapskog jezika.

Visokokvalitetni kursevi, moderne metode nastave i odlični tehnički uslovi i opremljenost, samo su neki od razloga da se odlučite upravo za EQUILIBRIO. Equilibrio sistem kao brend broj 1 u oblasti dodatnog obrazovanja i učenja stranih jezika u Srbiji za odrasle i decu garantuje svim svojim polaznicima kvalitet usvojenog znanja koje je potvrđeno upravo zvaničnim sertifikatom, priznatim od strane obrazovnih institucija, domaćih i stranih poslodavaca. Iskoristite veliku letnju akciju i po sniženim cenama, za samo mesec dana, usavršite znanje stranog jezika.

Nasilje nad ženama - singerija medija i zločina Nasilje nad ženama: Sinergija medija i zločina Svetski dan sladoleda Jeste li spremni za proslavu Svetskog dana sladoleda? cover 5 novih serija koje željno iščekujemo Putno osiguranje Imate li dovoljno novca da putujete bez putnog osiguranja? · · · ·