DSC_6159_cover
PULS GRADA · destinacija

Vruće je. Sutra će biti još toplije. Gde pobeći od gradske vreline? Pomno pratimo prognozu. Na Kopaoniku je 23 stepena. 23 stepena? Idealno.

Da je planinska klima idealna za vrele letnje dane svi znamo, ali leto na Kopaoniku garantuje još mnogo benefita i drugačiji odmor koji ćete pamtiti u očuvanoj prirodi Nacionalnog parka i luksuzu najboljeg smeštaja.

Odavno je poznato da zelena boja deluje umirujuće na telo i um, a netaknuta priroda Kopaonika obiluje raznim nijansama upravo ove boje. Zato će vam boravak na vrhu Srbije doneti mir bilo da se odlučite da uživate u dugim šetnjama, bazenu na otvorenom, jahanju konja, vožnji kvadovima ili biciklizmu. Čist vazduh i zdravije okruženje regenerisaće vaše telo, pružiti vam radost ponovnog kontakta s prirodom, a vaše mališane naučiti novim vrednostima i užicima izvan gradske vreve.

Ukoliko poželite da svoj planinski odmor začinite i nekom adrenalinskom avanturom, uz promotivne pakete MK Resorta sve će biti moguće! Osmodnevni paketi u apartmanima Konaci Sunčani vrhovi, s uključenim aktivnostima u prirodi, u ponudi su po ceni već od 123 €, dok u hotelu Grand vikend možete provesti po ceni već od 114 €.

Priuštite sebi istinsku relaksaciju i upotpunite leto novim iskustvima. Vidimo se na Kopaoniku!

shutterstock_377525014_cover Sezona odmora: Letovanje po ukusu istinskih putnika Komovi Komovi: Jedna drugačija „off road“ avantura MK Resort Kopaonik Upoznajte letnje lice Kopaonika elafonissi-beach-crete-greece_cover Plaže raznih boja koje nas zadivljuju svojom lepotom · · ·