aquaski.rs
PULS GRADA · sport&rekreacija

Uzbudljivo skijanje na vodi koje zahteva spretnost i dobar balans, u Beogradu se može praktikovati u klubu Aquaski, na makiškoj strani Ade. Na samom kraju jezera je Aquaski kompleks sa žičarom, sezona skijanja na vodi traje do 30. septembra, radno vreme žičare je od 9 do 20 časova.

Skijanje na vodi nije tako jeftin sport, ali ga možete isprobati na pola sata, sat, na dva ili četiri sata. Postoji i dnevna karta, kao i promotivne cene u prepodnevnim terminima. Ove sezone Aquaski ponavlja prošlogodišnju povlasticu za sve dame koje žele da se oprobaju u skijanju na vodi – besplatnu jednočasovnu školu skijanja (u toku čitave sezone).

U ovoj školi navode da je skijanje na vodi zabavan i zanimljiv sport koji angažuje sve grupe mišiča. Jedini preduslov je da znate da plivate, a sport je potpuno bezbedan. Padovi se, naravno, često dešavaju, a svi skijaši moraju da nose sigurnosni prsluk i kacigu. Ski žičara na Adi ne proizvodi buku i ne zagađuje jezero – pokreće je električni motor.

kajak avanture 2 Beogradske kajak avanture 2012.-Akcija-Vezbajte-jogu-sa-nama-Joga-savez-Srbije City letnja preporuka #6: Joga park na Adi rvacice naslovna Kako izgleda žensko rvanje u Japanu Reebok Aztrek OG Modna reinkarnacija devedesetih – veliki povratak Reebok Aztrek OG patika ·