Kosancic-2-660x440
U VAZDUHU · grad

Manifestacije „Leto u Skadarliji“ i „Leto na Kosančiću“ održavaće se svakog petka i subote tokom avgusta u organizaciji Turističke organizacije Beograda. Program manifestacije „Leto u Skadarliji“ odvijaće se duž čitave Skadarske ulice od 17 časova.

Besplatna turistička tura „Leto na Kosančiću“ počinje u 18 časova na uglu ulica Kralja Petra i Kosančićev venac. U 19 časova počinje koncert Orkestra za hitne popravke raspoloženja s repertoarom „od bi-bapa do rokenrola“. Grupa muzičara će izvoditi poznate numere Elvisa, Bitlsa, Džo Kokera, Kleptona, Roling Stounsa. Tokom cele večeri posetioci će uživati u pratećem programu sačinjenom od izložbenih postavki Fakulteta primenjenih umetnosti sa serijom radova slikarstva i vajarstva, i Škole za dizajn čiji će učenici demonstrirati umetničke grafike i na licu mesta štampati otiske.

Učestvuje i Galerija „Beograd“, jedna od najstarijih galerija u Beogradu, s izložbom Bojilišta Miroljuba Filipovića Filimira. Galerija „Beograd” će tokom manifestacije biti otvorena za posete.

belgrade boat rides City letnja preporuka #2: Provedite vreme na Savi Beograd brodom Picture1 „Bokante“ zatvara drugu sezonu Musicology Barcaffè Sessions Štrand summer fest Štrand Summer Fest Novi Sad Novi Sad: Šta da obiđete kad ste već tamo ·