Moja bebuska 1_cover
PULS GRADA · deca

Moja bebuška je prva mobilna aplikacija na srpskom jeziku sa specijalizovanim stikerima za mame i trudnice. Znamo da današnje mame obožavaju društvene mreže. Mobilni telefon im je dao mogućnost da beleže i objave sve bitne (i manje nebitne) momente tokom trudnoće i majčinstva. Mame su kreativne pa od posteljine i voća prave brojeve i oblike kojima saopštavaju koliko beba ima meseci ili šta voli da radi.

Kako bi im se olakšali i ulepšali ovi trenuci, lansirana je mobilna aplikacija Moja bebuška, koja nudi pregršt opcija za ukrašavanje fotografija. Specijalizovana za mame i trudnice, ova aplikacija sadrži preko 200 dizajniranih stikera kojima je moguće objaviti mesece i nedelje trudnoće, saopštiti bebin uzrast ili objaviti rođenje deteta. Tu su stikeri za prvi zubić, prvi osmeh, prvo putovanje, prvi korak… Ne izostaju ni opcije za veću decu pa se mogu izabrati i stikeri sa školskim i šaljivim temama.

Više detalja o aplikaciji možete saznati na mojabebuska.com a ako znate neku mamu ili trudnicu, javite joj da instalira Moju bebušku.

Bebe kao Diznijeve princeze Bebe kao voljene junakinje Diznijevih crtaća Prelepe vrteške za bebin krevetac Prelepe vrteške za bebin krevetac Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? momo-twins-leia-lauren-1_cover Bliznakinje koje su osvojile Instagram · · · ·