escape community_cover
PULS GRADA · destinacija

Za kvalitetni beg iz vrelog grada brine se i Escape – šestodnevni društveni ugođaj bogat dnevnim i noćnim aktivnostima na destinaciji iz snova, na Hvaru. Nakon prošlogodišnje pilot-verzije, Escape uspešno nastavlja, ove godine od 16. do 21. avgusta. Po prijavljivanju okupi se 200 ljudi na izolovanoj lokaciji na Hvaru, čineći malu zajednicu koja zatim pet morskih dana provodi u stvaranju i druženju.

Program je bogat sportskim aktivnostima, radionicama, healing praksama, muzičkim performansima i filmskim projekcijama, i sve to u magičnoj borovoj šumi i prelepom Jadranu.

Daleko od turističkih mesta nalazi se Escape lokacija, kamp s pijaćom vodom, toaletima, tuševima i različitim programskim i chill zonama. Kroz ovakav kreativan odmor razvijaju se različite veštine, opušta se i uživa u aktivnom stvaranju i druženju.

Da Escape bude potpun, bogat je i program za mališane koji tako uče, rade i odmaraju se, dok roditelji bezbrižno uživaju u ovom begu u prirodu. Hrana čini neizostavni deo Escape-a, gde su svaki dan na meniju domaća i sveža tri obroka bazirana na specijalitetima mediteranske kuhinje. I naravno, lagana letnja pića i osvežavajući kokteli.

DSC_6159_cover City letnja preporuka #11: Leto na Kopaoniku shutterstock_377525014_cover Sezona odmora: Letovanje po ukusu istinskih putnika Komovi Komovi: Jedna drugačija „off road“ avantura MK Resort Kopaonik Upoznajte letnje lice Kopaonika · · ·