the-spy-who-dumped-me-movie-stills-
KULTURA · film/TV

Na dobru ili barem upotrebljivu bioskopsku zabavu kratkoročnijeg tipa sluti i ova akciona komedija, koja, nimalo neiznenađujuće, stiže na ishitrenom talasu holivudske girl-power fascinacije. Mila Kunis je dovoljan argument u prilog ovom potencijalnom letnjem hitu, a tu je i Kejt Mekimon (novi „Isterivači duhova“, „Teška noć“), koja nije bez dara ali koja još traži svoj komičarski izraz.

Naravno, kako uostalom i sam naslov pojašnjava, reč je o sprdnji i varijaciji na špijunske i džejmsbondovske teme, što nekako gotovo uvek ume da prija.

Videćemo o kojoj belosvetskoj zaveri je ovog puta reč i kako ovog leta stojimo sa suludim i hipertrofiranim gedžetima na filmu. Adute svakako predstavljaju Džastin Teru i Džilijan Anderson u značajnijim ulogama.

deadwood-revival-movie „Deadwood“ dobija film kao završetak Naslovna fotografija - Stiven Spilberg (foto Art Streiber) 10 reditelja čiji su filmovi zaradili najviše novca u istoriji kinematografije leto-2018-baner-22 City letnja preporuka #29: „Letnji Best of“ u Jugoslovenskoj Kinoteci maniac-netflix Oskarovka Ema Stoun u ulozi na kakvu nismo navikli ·