shutterstock_673359793_cover
U VAZDUHU · grad

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je sjajno što Beograd leži na dve reke, i koji spas one daju od beogradskih letnjih vrućina. Pored Ade Ciganlije kao obaveznog kupališta, Beograd je bogat i rečnim ostrvima koja zaista čine prirodne oaze usred grada i bekstvo od asfalta, buke i zagađenja.

Ada Međica dostupna je samo čamcima, ali zato postoji organizovani prevoz koji na svakih pola sata vozi na ovo čarobno ostrvo na kome je zatim moguće osvežiti se, prošetati u netaknutoj prirodi, kupati se na samom špicu u Savi, jesti domaće specijalite i uživati u hladu s pogledom na Beograd i brojne rečne letnjikovce. Tu je naravno i Lido, plaža na Velikom ratnom ostrvu, a tek malo dalje nalazi se i Bela stena, pravi mali raj na Dunavu.

leto_na_Gardosu_2017_plakat_cover City letnja preporuka #17: Leto na Gardošu 2017-LauferEugster-DraganBibin-4500px-NK-70_cover Stranci u Beogradu: Lepota u očima posmatrača Ekipa predstave Sumnjivo lice „Sumnjivo lice“ na Filmstreetu Leila basta LEILA RECORDS slavi peti rođendan · · · · ·