Strana 29_cover
PULS GRADA · moda

Vašoj pažnji preporučujemo novu kolekciju kreatorke Bojane Ugrešić. Kolekcija proleće-leto 2018 je inspirisana lepotom i ženstvenošću. Kroz graciozne i elegantne forme korišćenjem pet vrsta svila i najfinijih prirodnih tkanina, Bojana Ugrešić interpretira povezanost duše, tela i uma kroz element trojstva koji se provlači u svim delovima kampanje kao i vrednostima brenda.

Svila, organdin, muslin u lepršavim i bogatim slojevima mlečno bele, puder roze i karmin crvene stvaraju sliku žene koja reflektuje snagu koju možemo simbolično predstaviti dualnošću i jedinstvom ženstvenosti i jačine u isto vreme.

Plemeniti materijali, dugačke siluete, senzibilno oslikavanje ženskih linija i balansiranje sa drapiranim elementima koji se stapaju oko ženstvene figure povezuju celu kolekciju.

Celokupna estetika brenda je inspirisana prirodnošću u svim izvorima i formama pa tako sunce i voda kao i elementi prelepog eksterijera Crne Gore uz nekoliko vibrantnih odevnih komada, predstavljaju savršeno okruženje za ovakvu priču.

page_cover City letnja preporuka #26: Kaftan – novi must have na beogradskoj modnoj sceni cover www.bestproducts.com Najbolje kupaće gaće za vrelo leto 2017 Kendall Jenner za kampanju brenda La Perla Kendall Jenner u kampanji za La Perla donji veš Letnji modni trendovi Letnja moda: 10 trendova koji su “in” i 5 trendova koji su “out”