gelatodinatura-mantecato
PULS GRADA · gastro

Nezaobilazno osveženje i jedna od omiljenih poslastica u ovim vrelim letnjim danima su svakako sladoledi, a sinonim za one vrhunskog kvaliteta i nezaboravnog ukusa su sladoledi Gelato di Natura, čiji artisanski način pripreme doprinosi njihovoj unikatnosti.

Ovaj italijanski brend sa tradicijom dugom skoro četiri decenije, nudi pregršt različitih kako standardnih i uvek omiljenih ukusa, poput čokolade, vanile, jagode i lešnika, tako i onih egzotičnih i zanimljivih kao što su sladoled od limuna, straćatele, tiramisua ili pistaća. Za koji god ukus da se odlučite vaša nepca biće zadovoljna, a ove osvežavajuće letnje poslastice možete pronaći ekskluzivno u METRO distributivnim centrima.

Gelato di Natura sladolede uvek možete servirati u kornetima, ili ukrašene kakao vafl rolnicama ili vaflima u obliku srca, koje nudi METRO Chef asortiman.

awesome-cafe-capsicum-2347311 Sedam trikova za testeninu kao večeru tokom radne nedelje u koje se dijetetičari kunu BeFunky-collage Dolce Principessa – sve slatke tajne na jednom mestu! naslovna I miris i ukus u novom pakovanju – to je kafa! 1000x500 Novo u Srbiji: Sajder Bandit · · ·