_STA0641
PULS GRADA · auto

Legendarni model FIAT 500 proslavio je svoj 61. rođendan u kabrio verziji!

Taj poseban dan proslavio je uz isticanje svoje najnovije serije pod imenom Collezione na rođendanskoj proslavi u krugu FIAT 500 porodice u Beogradu na događaju koji je organizovan za klijente, kupce, ljubitelje brenda FIAT.

Tom prilikom svi  prisutni su imali priliku da saznaju više o svim zadovoljstvima tokom vožnje  koji ovaj legendarni model pruža, ali i da saznaju kako bi mogli da postanu vlasnik istog na vrlo nekonvencionalan način.

Naime, trenutno je na snazi komercijalna ponuda pod imenom 500 za 200Veza a ne obaveza“ i sasvim novi koncept vožnje, a koji su promovisali prijatelji brenda FIAT na licu mesta – Dušica Spasić, TV lice, Sara Brajović, Aleksandra Duende DJ, i Nikola i Nemanja Radojičić koji stoje iza brenda Detchkotzar koji su za ovo priliku dizajnirali posebnu majicu posvećenu FIAT 500.

maxresdefault 75 vrsta vozača: Koji ste vi? shutterstock_213641863 Pomoć na putu: Jedno rešenje za sve probleme na drumu road-traffic-car-business 5 grešaka koje pravimo kada kupujemo novi auto 26904307_cover BG Car Show – Međunarodni salon automobila u Beogradu ·