page_cover
PULS GRADA · moda

Egzotični, neodoljivi, unikatni, lepršavi kaftani zaštitni su znak domaćeg brenda BULKA iza koga stoje dizajnerke Nina Bogosavljev i Ana Reljin. Ono što karakteriše ovaj brend su vrhunski prirodni materijali i besprekorna izrada kao i nesvakidašnji oblici i kombinacije boja i tekstura.

Svaki kaftan je priča za sebe. Inspiraciju pronalaze u lokalnom i svetskom folkloru, tradicionalnoj umetnosti i putovanjima. Ovaj apsolutni hit sezone, u aktuelnom boho stilu, je lako nositi i postići upečatljiv i jedinstven look.

Dostupni su mnogi modeli od plažnih do svakodnevnih i večernjih. Za jesen i zimu BULKA najavljuje kaftane od kašmira, svile i viskoze koji će moći da se nose i preko jakni i kaputa. Svoj kaftan potražite na vreme kako biste sebi obezbedili ovaj jedinstveni komad garderobe, potražnja je velika.

cover www.bestproducts.com Najbolje kupaće gaće za vrelo leto 2017 Kendall Jenner za kampanju brenda La Perla Kendall Jenner u kampanji za La Perla donji veš Letnji modni trendovi Letnja moda: 10 trendova koji su “in” i 5 trendova koji su “out” cover Muška letnja moda idealna za plažu · ·