ECN_15476_Sun_Protection_Anti_Age_7_PR_cover
PULS GRADA · lepota

Na polju nege i zaštite kože, leto donosi posebne izazove. Pre svega, sunčevo zračenje je intenzivnije, pa je koži potrebna dodatna zaštita od negativnih efekata UV zraka, među kojima je i fotostarenje, odnosno prevremeno starenje kože. Takođe, sa porastom spoljne temperature, raste i potreba za dodatnom hidratacijom.

Za ovaj period godine zato je pravi izbor preparat koji koži obezbeđuje sve što joj je potrebno: zaštitu od sunca, antiage negu i hidrataciju, a brzo se i lako nanosi. Upravo takav preparat je Eucerin®ANTIAGE fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 i SPF 50, koji koži pruža biološku zaštitu od prevremenog starenja i ostalih negativnih efekata sunčevog zračenja, popunjava bore na površini i duboko u koži, vraća volumen i optimalno je hidrira.

Koozmetik serum R CMYK-1_cover City letnja preporuka #22: KOOZMETIK serum za lice R cover Čuvene retro frizure moderne i danas Jana KOLAGEN Beauty 0_5L SUHA RC_IZVOZ (002)_cover City letnja preporuka #5: Lepša koža uz Janu collagen beauty preview-12416910-650x341-98-1490014753_cover 5 jednostavnih recepata za uklanjanje mitesera · · ·