page-cover-peskiri
PULS GRADA · shopping

Okrugle peškire do sada ste mogli da vidite samo na predivnim fotografijama egzotičnih plaža i na Instagram profilima modnih blogerki. Ali, konačno su stigli i do nas, zahvaljujući ideji koja se prošlog leta rodila Jovani Vasić. Kad je ugledala okrugle peškire različitih desena, shvatila je kako ih na našem tržištu nema, pa je odlučila da ih sama plasira.

Pre izvesnog vremena Jovana se bavila izradom nakita Sugar Bracelets, pa je delovalo baš prikladno da peškiri naslede ime i postanu Sugar Towels. Svi Sugar Towels peškiri su prečnika 150 cm, tako da su veoma prostrani. Takođe, izuzetno su mekani i brzo se suše, pa su idealni za plažu, bazen ili piknik u prirodi.

Deseni su vrlo efektni, a boje jarke i intenzivne. Pored šarenih, na kojima dominiraju nijanse mora, korala i vatrenih zalazaka sunca, jednako su traženi i crno-beli paterni. Peškiri Sugar Towels su apsolutni must have kad govorimo o letnjim asesoarima, jer ćete se uz njih definitivno izdvojiti od ostalih posetilaca na plaži.

Jovana će svaki peškir, koji se naručuje preko Instagram i Fejsbuk stranice, pojedinačno spakovati u prepoznatljivo Sugar Towels pakovanje, i postarati se da do vas stigne što pre. Uživajte u ovom letu, i neka vam ono bude najslađe od svih do sada!

page-got 10 idealnih poklona za sve fanove serije „Game of Thrones“ BeFunky-collage (9)GLGL Priremite se za leto u Beosport radnjama page_cover Ariana Grande predstavila spot za novu pesmu na neuobičajen način photo-1520006403909-838d6b92c22e Zašto je ovo pravi trenutak da ponovo zavolite svoj garderober? ·