kampercover
PULS GRADA · auto

Leto pored simbola odmora postaje i simbol „bega“ – od obaveza, svakodnevice i ustaljenog. Barem na tih nedelju, dve, tri da se izgubimo, odemo negde gde nismo bili ranije, isključimo sve društvene mreže, velike i male ekrane, i prepustimo se uživanju – u prirodnim lepotama, malim stvarima, laganim jutrima i prijatnim večerima. Da beg bude potpun doprinosi i mali povratak kampera, pokretnih kuća na točkovima.

Prevozno sredstvo s kojim putešestvije počinje čim se na put kroči, kamper sve veću popularnost dobija kao idealni način krojenja sopstvenog puta. Sadrži sve što je potrebno za nesmetano funkcionisanje: krevete, stolove i stolice, kuhinju, toalet, mesta za odlaganje… i to sve u paketu s prevozom. Bez potreba raspakivanja, traženja smeštaja i svih procedura koje idu uz to, kamper, ili recreational vehicle, je čak i kod nas sve popularniji izbor za odmor, budući da se s razvojem svesti i popularnosti ovih vozila razvija i infrastukturna mreža. Ništa lepše od bezbednog i udobnog spavanja i buđenja u sred prirode!

fotografija koja otvara tekst1_cover 10 razloga da na putovanje krenete sa Jeep Renegade cover Ford Focus N1 Specijalna ponuda Ford Focusa u N1 verziji Jeep Renegade Šta sve može da se doživi kad odmor traje samo 72 sata Jeep Renegade City Magazine i Jeep Renegade predstavljaju: Letnja avantura bez granica ·